Termin: 19. - 29. 11. 2019 

Cena na osebo v dvoposteljni deluxe sobi: 2.485 €
Doplačilo za enoposteljno sobo:  495 €

 50 € - POPUST ZA ZGODNJE PRIJAVE DO 25.5.2019! 
 

Ponudba vključuje:

 • letalski prevoz Ljubljana – Istanbul- Hošiminh - Istanbul - Ljubljana 
 • en kos čekirane prtljage do 23 kg in ena golf torba 
 • 8 x nočitev z zajtrkom v hotelu 5*
 • 6 x green fee na igriščih po programu (golf avtomobilčki - za 2 osebi vključeni)
 • 8 x večerja po programu 
 • 2 x kosilo ( 1 x na igrišču Tan Son Nhat, 1 x na izletu po delti Mekonga)  
 • Bonsai križarjenje po reki Saigon z večerjo  
 • voden ogled Cu Chi Tunelov
 • voden ogled Hošiminha   
 • celodnevni izlet  v delto reke Mekong 
 • 2 steklenici vode na dan
 • vse transferje in prevoze po programu, 
 • spremstvo na poti,
 • organizacijo potovanja 
 • osnovno nezgodno zavarovanje


Program
 

1.DAN: SLOVENIJA - EVROPA - HOŠIMINH  Polet v nekdanjo vietnamsko prestolnico        
(obroki na letalu)
V zgodnjih jutranjih urah zbor potnikov na ljubljanskem letališču. Polet prek Istanbula v Hošiminh, kamor bomo predvidoma prispeli naslednji dan okoli 17. ure.

2.DAN: HOŠIMINH  Azijski mestni utrip                                                                                        
(večerja)
Prihod na mednarodno letališče Tan Son Nhat. Po opravljenih obmejnih formalnostih vožnja v Hošiminh, ki leži ob desnem bregu reke Saigon in je tudi največje vietnamsko mesto, gospodarsko ter kulturno središče Vietnama. Večerja z dobrodošlico v mestni restavraciji. Sledi prevoz do hotela, nastanitev in nočitev. 

3.DAN: HOŠIMINH  Taekwang Jeongsan Country Clu, Bonsai križarjenje na reki Saigon           
(zajtrk, večerja)
Po zajtrku prevoz na golf igrišče Taekwang Jeongsan Country Club. Imenitno igrišče z 18.luknjami leži na otoku na reki Saigon. Od mesta je oddaljeno približno 90 minut vožnje. Po igri povratek v hotel in prosto popoldne.
Zvečer bo sledila vožnja mimo katedrale Notre Dame v pristanišče, od koder se boste z ladjo odpravili na križarjenje po reki Saigon. Med križarjenjem boste lahko okusili pristno vietnamsko kulinariko in prisluhnili tradicionalni glasbi. Z vodne perspektive si boste ogledali zgodovinske mestne znamenitosti, pluli pod mostom Phu My mimo pristanišč Nha Rong, Bach Dang in Ba Son. Po večerji in križarjenju povratek v hotel in nočitev.

4.DAN: HOŠIMINH Tan Son Nhant Golf Club, Voden ogled Cu Chi Tunelov                         
(zajtrk, kosilo, večerja)
Igrišče Tan Son Nhat golf se nahaja 4 km od središča mesta Hošiminh. S 36 luknjami se razteza na 156 hektarjih površine ter meji na najbolj prometno letališče v Vietnamu Tan Son Nhat. Igrišče je zasnovano za vrhunsko in atrakivno igro. Kosilo na igrišču. Vožnja iz Saigona, tako se je mesto imenovalo pred letom 1975, do spomenika moderne vietnamske zgodovine - Cu Chi. Sistem podzemnih rovov je dolg 250 km in je nastal v času bojev proti ameriški vojski. Uporabljali so ga za hitre in neopazne premike gverilcev. Ogled podzemnega mesta, spalnic, kuhinj, pisarn, zračnih zaklonišč…Vrnitev v Hošiminh, večerja v lokalni restavraciji ter nočitev. 

5.DAN: HOŠIMINH Long Thanh Golf Club                                                                                          
(zajtrk, večerja)
Po zajtrku prevoz do Long Thanh Golf Cluba, kjer se igrišče s 36 luknjami razteza na nekdanjih riževih poljih v slikovitem podeželju, ki obdaja Saigon. Po igri povratek v mesto. Popoldan bo mogoč ogled katedrale Notre Dame in Centralne poštne zgradbe, ki sta lepa primera arhitekture iz francoskega kolonialnega obdobja. Sledi večerja v restavraciji, povratek v hotel in nočitev.

6.DAN: HOŠIMINH Plutje po delti reke Mekong                                                           
(zajtrk, kosilo, večerja)
Po zajtrku celodnevni izlet v delto reke Mekong, v provinco Ben Tre. Vožnja s čolnom po enem izmed mogočnih rokavov Mekonga, vzdolž reke Ham Luong, kjer bomo lahko občudovali bujno floro in favno. Obiskali bomo  domačine, ki se ukvarjajo z lokalnimi obrtmi ter spoznali njihov tradicionalni načina življenja. Sledila bo vožnja z motoriziranimi »rikšami« v bližnji gozd. Kosilo v restavraciji.Vrnitev v Hošiminh, večerja v restavraciji, povratek v hotel in nočitev.

7.DAN: HOŠIMINH Vietnam Country Golf Club, Voden ogled Hošiminha                                         
(zajtrk, večerja)
Po zajtrku prevoz na igrišče Vietnam Country Golf Club, ki leži le 17 km od središča mesta in je tako eden od najbližjih golf klubov mestu. Vietnam Golf & Country Club se nahaja med 300 hektarji površine in vključuje dve igrišči za golf. Po igri povratek v mesto, sledi krajši voden ogled mesta. 
Obiskali bomo Muzej vojnih ostankov, odprt septembra 1975, kjer je na ogled stara vojaška oprema in številni drugi predmeti iz vietnamske vojne. Nato bo sledil ogled najbolj znane pagode v Vietnamu, Cesarske pagode. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

8.DAN: HOŠIMINH Harmonie Golf Park                                                                
(zajtrk, večerja)
Po zajtrku prevoz na igrišče Harmonie Golf Park, ki se nahaja se v širšem severnem predmestju Hošiminha in je od mesta oddaljeno dobro uro vožnje. Igrišče je bilo odprto leta 2018 in ima 18 lukenj. Vrnitev v mesto, popoldan prosto za samostojno raziskovanje mesta. Zvečer sledi večerja v restavraciji, vrnitev v hotel in nočitev.

9.DAN: HOŠIMINH Twin Doves Golf                                                                                          
(zajtrk, večerja)
Po zajtrku transfer na igrišče Twin Doves Golf. Igrišče ponuja 27 lukenj, ki so razdeljene na tri igrišča po 9 lukenj z imeni Luna, Mare in Sole. Igrišča so odlično vzdrževana, ponujajo čudovit razgled na podeželski Vietnam. Igrišče Luna je sestavljeno iz številnih manjših gričev, sadovnjakov in gozdov. Po igri prevoz do hotela, popoldan prosto. Večerja v restavraciji, vrnitev v hotel in nočitev.

10.DAN: HOŠIMINH Ben Thanh market – EVROPA                                                                               
(zajtrk, polet)
Po zajtrku odjava iz hotela in prevoz do znamenite tržnice Ben Thanh, kjer bo čas za nakupe in opazovanje vsakodnevnega utripa tržnice in njenih obiskovalcev. Popoldan transfer na letališče in odhod domov. 

11.DAN (29.11):  EVROPA - SLOVENIJA           
(obroki na letalu)
Prihod na ljubljansko letališče v dopoldanskih urah. 
  

PRIJAVE SPREJEMAMO NA telefonsko številko:  01 244 25 30, e-mail: prodaja@par3.si


Ponudba vključuje: letalski prevoz Ljubljana – Istanbul- Hošiminh - Istanbul - Ljubljana, en kos čekirane prtljage do 23 kg in ena golf torba, 8 x nočitev z zajtrkom v hotelu 5*, 6 x green fee na igriščih po programu (golf avtomobilčki - za 2 osebi vključeni), 8 x večerja po programu, 2 x kosilo ( 1 x na igrišču Tan Son Nhat, 1 x na izletu po delti Mekonga), Bonsai križarjenje po reki Saigon z večerjo, voden ogled Cu Chi Tunelov, voden ogled Hošiminha, celodnevni izlet  v delto reke Mekong, 2 steklenici vode na dan, vse transferje in prevoze po programu, spremstvo na poti, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje.

Ponudba NE vključuje: vstopnega vizuma (za doplačilo ob vstopu v državo, prib.25 USD), stroškov osebne porabe, dodatnih obrokov in pijače, ki ni vključena v program, rizika odpovedi v znesku 115 EUR, zdravstvenega zavarovanja z asistenco,

VIZA: Vietnamsko vizo pridobimo na kraju samem ob vstopu v državo. Potrebujete izpolnjen obrazec (pošljemo ob prijavi), 2 fotografiji za dokumente (4 x 6 cm) in potni list, ki je veljaven vsaj še 6 mesecev po zaključku potovanja.

ZDRAVJE: Obveznih cepljenj za to potovanje ni. Več informacij najdete na spletnem naslovu www.zdravinapot.si 

Cena velja v dvoposteljni deluxe sobi pri najmanj 16 prijavljenih osebah!

Povpraševanje

Vietnam, Hotel 5*- 11 dni / 8 noči, 6 x green fee, skupinski odhod

Potniki

1
2