Za prikaz vsebine obrnite napravo v ležeči položaj.

WAGC 2018

v kategoriji: WAGC


URADNI LETALSKI PREVOZNIK SERIJE WAGC in MID-AM V SLOVENIJI
Turkish Airlines


Sezona golfa bo letos dodatno popestrena, saj je bil sprejet dogovor med Golf zvezo Slovenije in organizatorjem WAGC serije za Slovenijo o skupni izvedbi do sedaj ločenih serij tekmovanj MID-AM in WAGC. Pokalno tekmovanje MID-AM, ki je trenutno najbolj množično tovrstno tekmovanje v Sloveniji bo pridobilo pestrejšo podobo in več nagrad, tekmovanje WAGC, ki postaja vse bolj prepoznavno in se lahko pohvali z odlično organizacijo in privlačnim finalom, pa večje število igralcev. WAGC serija se v Sloveniji igra že šesto zaporedno leto in zmagovalci slovenskega finala odpotujejo na svetovno prvenstvo, ki se bo 19.-28. oktobra 2018 odvijalo na obali Desaru v Maleziji. Na skupnih datumih kvalifikacijskih turnirjev in dvodnevnega finala, se znotraj enega turnirja igrata oba formata tekmovanj in načinov točkovanja po posameznem razpisu. Rezultati MID-AM igralcev posamezno tako štejejo tudi za WAGC kvalifikacije.

 

Igrišča, ki se igrajo na finalu v Maleziji:

  • Els Desaru Coast, The Valley GC
  • Els Desaru Coast, The Ocean GC
  • Palm Resort Golf & Country Club
  • Allamanda GC Palm Resort Golf & Country Club, Cempaka GC

Skupinsko golf potovanje za udeležence obeh serij je predvideno v Belek (Turčija) in sicer 29.10. – 5.11. z ogledom Turkish Airlines Open turnirja.

 

NAGRADE V SERIJI WAGC in MID-AM

  • Praktične nagrade za zmagovalce posameznih kategorij WAGC na kvalifikacijskih turnirjih
  • 5 zmagovalcev finala WAGC v neto kategorijah po razpisu, potuje v Malezijo na svetovno prvenstvo
  • Posebni sponzor VOLVO, podeljuje nagrado eni osebi, da se udeleži WAGI tekmovanja v Maleziji (pogoji za sodelovanje v žrebu sledijo v kratkem)
  • Med igralci serije MID-AM, PAR3 golf potovanja podeljujejo za eno osebo (v dvoposteljni sobi) golf počitnice v sklopu skupinskega odhoda v Beleku v terminu 29.10. – 5.11.

 

Prenesi RAZPIS in PRAVILA


Tags: wagc